Update: Geen installatie kosten vanaf 23 maart

Geplaatst op donderdag 19 maart 2020
Beste Relatie,

 

In deze uitdagende tijden, waarin Nederland nog nooit zoveel thuiswerkers heeft gekend als nu, vindt Comsave het van groot belang dat haar partners en diens klanten over hoge bandbreedtes kunnen beschikken, om zo min mogelijk hinder te ondervinden wanneer zij vanuit huis inloggen op het bedrijfsnetwerk. Eenmalige kosten zijn vaak een drempel en daarom hebben we besloten deze kosten te elimineren voor zowel nieuwe orders, migraties en upgrades voor Business Fibers, EoK, FTTH en xDsl

 

 

Aanpassingen

 

 

Vanaf maandag 23 maart om 12:00 zullen de installatie kosten van alle onderstaande netwerkdiensten tot en met 30 juni op 1 euro gezet worden, op basis van een 36 maanden contract:

 

 

 • Alle wba diensten (upgrades, new lines & migraties DSL / FTTH). 

 

 • Alle business fiber migraties, new lines & upgrades: alle nearnet en onnet.

 

 

Mocht u nog specifieke vragen hebben omtrent deze nieuwe maatregelen, neem dan gerust contact op met ondergetekende en/of uw commerciële contact.

 

 

Matthijs van Seventer

CEO van Comsave

 

 

geen-installatie-kosten thumbnail

Comsave in het nieuws

 • COVID-19-Update-11 thumbnail
  19 mrt. 2020

  COVID-19 Update 1.1

  Hierbij volgt een operationele update in het kader van de recente COVID-19 virus ontwikkelingen. 

 • covid-19-update thumbnail
  16 mrt. 2020

  COVID-19 Update 1.0

  De huidige situatie is voor iedereen uitdagend onzeker. Comsave houdt, net als u, de ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten. Daarom hebben wij besloten een aantal maatregelen te nemen om zo op onze manier bij te dragen in het welzijn van onze medewerkers en klanten.

 • alexis-in-het-zonnetje thumbnail
  20 feb. 2020

  Alexis in het zonnetje!

  Sinds enkele maanden hebben we een nieuwe collega bij Comsave: Alexis Bron. Hij werkt voor ons als Senior Partner Manager...