COVID-19 Update 1.0

Geplaatst op maandag 16 maart 2020

Beste relatie,

 

De huidige situatie is voor iedereen uitdagend onzeker. Comsave houdt, net als u, de ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten. Daarom hebben wij besloten een aantal maatregelen te nemen om zo op onze manier bij te dragen in het welzijn van onze medewerkers en klanten.

 

Op dit moment is onze voornaamste doelstelling om de gezondheid van zowel onze medewerkers als ook onze klanten te beschermen. Door passende maatregelen te treffen proberen wij bij te dragen aan het voorkomen van een verdere verspreiding van het virus en er voor te zorgen dat ons netwerk in deze uitzonderlijke omstandigheden u blijft bedienen zoals u gewend bent.

 

 

Maatregelen

 

 

 • Comsave medewerkers wordt geadviseerd zo veel als mogelijk thuis te werken tot 6 april.
 • Voor wat betreft onze NOC en engineering medewerkers, is er een werkschema gemaakt om zorg te dragen voor de gezondheid van een ieder en de continuïteit van onze netwerkdiensten.
 • Fysieke interne en externe meetings worden geheel vervangen door een digitale variant.
 • Externe werkzaamheden, zoals CPE installaties zullen zo veel als mogelijk worden blijven uitgevoerd. Overige externe werkzaamheden zullen tot het minimum worden beperkt.
 • Diverse externe leveranciers en aannemers hanteren een aangepast beleid voor installaties op locatie. Hierover wordt u op voorhand geïnformeerd.
 • Door de grote impact van de aangepaste werksituatie zullen de in oplevering zijnde verbindingen vertraging op lopen.
 • Snelle ondersteuning bij plotselinge behoefte aan bandbreedte verhoging.

 

 

Wanneer de situatie omtrent COVID-19 opnieuw verandert en Comsave hierdoor genoodzaakt is om verdere aanpassingen door te voeren brengen wij u hiervan direct op de hoogte. Ook in onvoorzienbare omstandigheden zoals deze, stelt Comsave alles in werk om haar bedrijfsvoering en netwerk continuïteit te waarborgen.

 

 

Wij wensen u veel sterkte in de komende tijd.

 

 

Matthijs van Seventer
CEO van Comsave

 

 

covid-19-update thumbnail

Comsave in het nieuws

 • COVID-19-Update-11 thumbnail
  19 mrt. 2020

  COVID-19 Update 1.1

  Hierbij volgt een operationele update in het kader van de recente COVID-19 virus ontwikkelingen. 

 • geen-installatie-kosten thumbnail
  19 mrt. 2020

  Update: Geen installatie kosten vanaf 23 maart

  In deze uitdagende tijden, waarin Nederland nog nooit zoveel thuiswerkers heeft gekend als nu, vindt Comsave het van groot belang dat haar partners en diens klanten over hoge bandbreedtes kunnen beschikken, om zo min mogelijk hinder te ondervinden wanneer zij vanuit huis inloggen op het bedrijfsnetwerk. Eenmalige kosten zijn vaak een drempel en daarom hebben we besloten deze kosten te elimineren voor...

 • alexis-in-het-zonnetje thumbnail
  20 feb. 2020

  Alexis in het zonnetje!

  Sinds enkele maanden hebben we een nieuwe collega bij Comsave: Alexis Bron. Hij werkt voor ons als Senior Partner Manager...