Kpn Wba Redundant

Geplaatst op donderdag 19 december 2019

Kpn Wba Redundant

Het xDSL netwerk in Nederland is een belangrijke vorm van connectiviteit. De flexibele partijen die DSL verbindingen aanbieden voor een concurrerende prijs worden steeds schaarser, terwijl Comsave de vraag naar DSL ziet groeien. Met de aanleg van Glasvezel worden hoge snelheden van xDSL diensten op steeds meer plekken mogelijk. xDSL als back-up voor een glasvezelverbinding of een betaalbare verbinding voor gescheiden telefonie verkeer zijn slecht twee van de  vele mogelijkheden.  

Comsave heeft om deze reden een redundant DSL netwerk opgebouwd. Via 2 verschillende 10 gigabit koppelingen met KPN, op 2 verschillende datacentra, zorgen wij voor een dienst die op zo veel mogelijk punten redundant is. Beide datacentra hebben een eigen redundante transit naar het internet via 2 verschillende partijen. Hiermee kunnen wij risicospreiding en redundantie bieden aan onze partners. 

Omdat Comsave de verbindingen op laag 2 van KPN binnen krijgt kunnen wij elk IP adres (in ons beheer of uw eigen beheer) gebruiken voor de verbinding.

Kpn-Wba-Redundant thumbnail

Comsave in het nieuws

 • Nieuwe-Feature-voeg-collegas-toe thumbnail
  19 dec. 2019

  Nieuwe Feature - voeg collega's toe

  Voeg collega's toe aan uw projecten om ervoor te zorgen dat iedereen, van technische specialisten tot inkopers, op de hoogte blijft van de meest recente updates en de status van bestellingen.

 • welkom-jessica thumbnail
  18 okt. 2019

  Welkom Jessica!

  We zijn verheugd het nieuws te mogen delen dat Jessica het Comsave Team komt versterken als Marketing Director.

 • Comsave-sponsort-Run-for-KiKa thumbnail
  17 okt. 2019

  Comsave sponsort Run for KiKa New York Marathon 2019

  Run for KiKa New York Marathon 2019 steunt Stichting Kinderen Kankervrij