Onze missie: Wij geloven dat connectiviteit gemakkelijk én leuk kan zijn. Wij geloven dat connectiviteit essentieel is.

Ons verhaal
 

Bij Comsave weten we maar al te goed dat het lastig kan zijn om in een snel veranderende markt keuzes te maken. Er is een groot aanbod aan carriers om uit te kiezen en ieder heeft een ander portaal, contract en accountmanagers om mee te werken. We dachten, er moet toch een makkelijke manier zijn om zaken te doen! Daarom pakken we het bij Comsave anders aan! Via ons ICT platform heeft u zelf de touwtjes in handen en wordt connectiviteit transparant en eenvoudig. Wij bieden onze gebruikers direct inzicht en toegang tot alle Europese netwerken, allemaal onder één contract, platform en API. Omdat Comsave samenwerkt met alle grote Europese providers krijgt u de beste verbinding, ongeacht waar u of uw klanten gevestigd zijn! Bij Comsave maken we connectiviteit makkelijk én leuk!

 

Als geïntegreerde connectivity partner voor carriers, wholesalers en service providers bieden we transparantie en scherp geprijsde offertes, direct vanuit de online portal of via onze API. Stroomlijn uw workflow met realtime management en inzicht van quote2cash process en installed base op alle netwerken en opleveringen, onder één contract - met als gevolg een kortere time to market en hogere marge. Omdat wij over alle netwerken in Europa, met 75+ leveranciers, en gebundeld inkopen heeft u bij ons altijd de beste oplossing én prijs. 

 

Over Ons Team

 

Bij Comsave zijn we onafhankelijk, eerlijk, direct en hebben we plezier in wat we doen. We gebruiken onze ondernemersgeest om onszelf constant te blijven uitdagen en verbeteren, zodat we onze klanten de best mogelijk ervaring te kunnen bieden én bijdragen aan hun succes - onze klanten staan centraal bij alles dat we doen. 

 

Heeft u vragen voor ons? 

 

Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft over connectiviteit, ons platform, services of  producten. Flexibiliteit en toegankelijkheid is namelijk waar het bij ons om draait! Samenwerken zit in ons DNA! Nieuwsgierig naar wat wij u kunnen bieden? Neem hier contact met ons op.

Word onze collega

Op zoek naar een baan bij een groeiend IT bedrijf als Comsave? Niet bang om de handen uit de mouwen te steken voor een uitdaging die nooit gaat vervelen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.
 

 

 

Contact

Comsave in het nieuws

Bekijk meer nieuws
Netwerken die wij ondersteunen
salesforce eurofiber colt tele2 kpn ziggo zakelijk verizon business ubiquiti cisco caiway mikrotik ziggo edpnet crossnetworks telenet