Wij hebben geweldig nieuws.

Op 22 juni 2020 heeft Expereo, wereldwijde provider van managed internet, cloud access en SD-WAN oplossingen, de overname van Comsave aangekondigd, Europa’s snelst groeiende onafhankelijke network intelligence & connectivity platform voor carriers, wholesalers en service providers.

Comsave is een pionier op het gebied van digitale transformatie. Met ons toonaangevende connectivity platform en API-ecosysteem, zijn wij dé partner bij uitstek voor carriers, wholesalers en service providers om de inkoop van connectivity tijd- en kostenefficiënter te maken.

Het wereldwijd uitbreiden met Expereo, voortbouwend op de synergieën van onze technologie platforms en gemeenschappelijke visie, is een geweldige volgende stap voor Comsave en haar Partners.

Wij gaan onverminderd door met het realiseren van deze meerwaarde voor onze Partners en kijken uit naar een mooie, nóg waardevollere voortzetting van onze samenwerking.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op partners@comsave.com of +31 (088) 999 5555. Uiteraard staat, zoals altijd, ook uw Comsave Partner Manager voor u klaar.

Vriendelijke groet,
Team Comsave


 

Officiële aankondiging  “EXPEREO acquires COMSAVE” (Engels) 

Veelgestelde vragen:


V: Wie wordt mijn contactpersoon vanaf heden?

A: Dezelfde Partner Manager kan benaderd worden voor al uw vragen en verzoeken.

Q: Welke van portal kan ik voortaan gebruikmaken?
A: De Comsave portal blijft hetzelfde en kan nog steeds bereikt worden via de Comsave website.

Q: Bij wie kan ik terecht voor support?
A: Voor support kunnen onze partners nog steeds terecht bij het support team via support@comsave.com of via 088 999 5555.

V: Heeft deze overname invloed op mijn overeenkomst? 
A: Partner-contracten zijn ongewijzigd. Comsave B.V. blijft onder dezelfde naam bestaan.

V: Hoe wordt mijn belang als partner gewaarborgd? 
A: Het belang van onze partners en de tevredenheid over onze diensten en producten is en blijft onze prioriteit. Wij blijven met onze partners meedenken en handelen in jullie voordeel. Ons platform is ontworpen om het procurement proces van onze partners gemakkelijker en transparanter te maken. Dit blijft ons doel en streven.   

V: Welke veranderingen neemt deze overname met zich mee voor Comsave?
A: Door de overname krijgt Comsave toegang tot het wereldwijde netwerk van Expereo. Zodoende zal Comsave het aantal landen en carriers kunnen uitbreiden, waardoor onze partners in de toekomst nóg meer keuze hebben.  

 

 

 

 

expereo-neemt-comsave-over thumbnail
Share

Volg Comsave - Blijft op de hoogte, blijf in verbinding

Comsave Updates juni 2020

Hopelijk vindt deze nieuwsbrief u in goede gezondheid. Nu werkzaamheden in Europa zich langzamerhand weer hervatten, hebben we enkele nieuwe updates die we met u willen delen.  

Lees verder

Blijf op de hoogte van recente updates

Registreer hier om de Comsave Nieuwsbrief met updates over ons platform, netwerk, organisatie, evenementen en promoties te ontvangen.

Thanks for subscribing!

Expereo neemt Comsave over

23 juni 2020  

Lees verder

Ga aan de slag

Boek een demo
Cookies.

Tijdens het gebruik van deze website, accepteert u automatisch dat we functionele en analytische cookies gebruiken. 

Begrepen