Comsave heeft een oplossing voor elke branche

 • Het uitzendkantoor steeds online

  Het sollicitatieproces heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Vroeger voldeed een geschreven/getypte brief en werd de kandidaat uitgenodigd maar door de opkomst van internet vinden de sollicitaties veel meer online plaats.

  Daarnaast is het werk van uitzendbureaus ook erg veranderd. Mensen zijn mobiel en willen altijd online zijn en op iedere vestiging naadloos kunnen doorwerken.
  Comsave heeft veel kennis en kunde opgedaan de afgelopen jaren in de uitzendbranche. Profiteer van deze ervaring en neem contact op met één van onze adviseurs.

  Lees verder
 • Betrouwbaar internet voor overheidsinstellingen

  Het internet is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Veel, als niet alle, overheidszaken gaan tegenwoordig online. Als overheidsinstelling is het dan ook van groot belang altijd goed bereikbaar te zijn.

  Comsave heeft veel ervaring in het aanbieden en leveren van bedrijfsnetwerken aan overheidsinstanties. Wij hebben een gegarandeerde up time van 99,99%. Hierdoor bent u altijd bereikbaar!

   

  Afhankelijk van de locatie van de overheidsinstelling/gemeente is het mogelijk om een supersnelle internet verbinding te realiseren. Dit kan, afhankelijk van de locatie en wensen/eisen, middels: zakelijk glasvezel, kabel of een DSL verbinding.

  Lees verder
 • Zakelijk internet voor het landbouwbedrijf

  Steeds meer landbouwbedrijven gebruiken High Tech oplossingen om de productie te optimaliseren. Hiervoor is een supersnelle en stabiele internet oplossingen nodig.

   

  Comsave heeft veel kennis en kunde opgedaan afgelopen jaren met communicatie oplossingen in de landbouw branche. Ook uw organisatie kan hiervan profiteren. Voor landbouwbedrijven is het niet altijd voordehandliggend om een kabelverbinding aan te leggen. Maar wanneer het niet via de kabel kan, gaat Comsave door de lucht!

  Lees verder
 • Kinderdagverblijven online dankzij Comsave

  Steeds meer kinderdagverblijven zien de online mogelijkheden. Voorheen werd vrijwel alle administratie op papier gedaan en weggewerkt in steeds dikker wordende ordners. Met de technologie van tegenwoordig kan het internet ook voor uw kinderdagverblijf de uitkomst zijn!

   

  Kinderdagverblijven kunnen het internet gebruiken voor de:
  – Administratieve doeleinden
  – Beveiligingssystemen (Camera’s)
  – Contactonderhoud met  de ouders
  – Online opslag van de Administatie (Cloud)
  – Telefonie & bereikbaarheid (VOIP)
  – Roostertechnisch
  – Vindbaarheid

   

  Afhankelijk van de locatie van het kinderdagverblijf is het mogelijk om een  supersnelle internet verbinding te realiseren. Dit kan, afhankelijk van de locatie en wensen/eisen, middels: zakelijk glasvezel, kabel of een DSL verbinding.

  Lees verder
Netwerken die wij ondersteunen
salesforce eurofiber colt tele2 kpn ziggo zakelijk verizon business ubiquiti cisco caiway mikrotik ziggo edpnet crossnetworks telenet